Finance professional

Finance professional voor uw onderneming

Als finance professional ben ik flexibel inzetbaar binnen uw onderneming. Door mijn ruime ervaring, kennis en prestatiegerichte instelling, streef ik altijd naar een succesvol eindresultaat. Uiteraard stem ik mijn diensten als finance professional volledig af op de behoefte van uw bedrijf. Zo kunt u als ondernemer niet alleen rekenen op een persoonlijke groei, maar natuurlijk ook op successen voor uw onderneming.

Mijn focus als finance professional richt zich op zowel grote ondernemingen als bedrijven binnen het MKB. Doordat ik een sterke prestatiegerichte instelling heb, sta ik ook open voor uitdagingen in het buitenland. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als uw Internationale bedrijf behoefte heeft aan kennis welke inzetbaar is buiten de landsgrenzen.Voor een onderneming is het van groot belang dat de financiële afdeling efficiënt, inzichtelijk en transparant is.

Uiteindelijk is dit de fundering van een succesvolle onderneming. Toch is dat niet altijd vanzelfsprekend. Zo kan het zijn dat de afdeling binnen uw bedrijf behoefte heeft aan extra kennis en ervaring. Bijvoorbeeld omdat u tijdelijk te maken heeft met een tekort aan personeel. Juist dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk op te vangen. Financiële taken, planningen en budgetbeheersing laten nou eenmaal niet op zich wachten.

Ervaren en veelzijdige finance professional

Als u behoefte heeft aan extra kennis binnen uw onderneming, sta ik als ervaren finance professional graag voor u klaar. Daarbij ben ik tevens inzetbaar als projectcontroller. Zo bent u er zeker van dat projecten aan de hand van de juiste planningen succesvol kunnen worden afgerond. Uiteraard neem ik daarbij ook het risicomanagement en de bewaking van het budget op mij. Door mijn inzicht en ervaring zorg ik er tevens voor dat u op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen.

Op deze manier kan er direct actie ondernomen worden als dat nodig is. Als finance professional zet ik mij in voor een succesvol eindresultaat welke vooral is gericht op de financiële afdeling binnen uw onderneming. Of dat nu gaat om het behalen van belastingtechnische voordelen, het opzetten van een nieuwe financiële administratie of het onderhouden daarvan. Uiteraard vervul ik daarbij ook een adviserende taak.

Finance professional

Door het overbrengen van kennis kunt u straks op de juiste manier verder werken aan de groei van uw bedrijf. Tijdens mijn werkzaamheden zorg ik er dan ook altijd voor dat zowel persoonlijke als beroepsmatige groei hand in hand blijven gaan. Als financieel controller en finance professional ben ik veelzijdig inzetbaar. Mijn prestatiegerichte instelling zorgt ervoor dat ik mijn kennis en ervaring op de juiste manier kan toepassen binnen uw onderneming.

Menu