Financieel controller

Financieel controller Numb3rs Interim

Als financieel controller sta ik graag voor u klaar als de financiële afdeling van uw onderneming wat extra aandacht kan gebruiken. Door mijn ruime kennis en ervaring en krachtige persoonlijke kenmerken, zorg ik ervoor dat de financiële administratie zowel efficiënt werkbaar als succesvol wordt. Niet alleen voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst.

De financiële afdeling is het hart van uw onderneming. Uiteindelijk zorgt dit voor de groei die nodig is. Niet alleen voor u en uw werknemers, maar ook voor de ontwikkeling van het bedrijf. Om dat te kunnen bereiken zijn inzicht, overzicht en transparantie van groot belang. Als financieel controller help ik u daar graag bij. Zo kan het zijn dat u als ondernemer wel voelt dat er een verandering doorgevoerd moet worden, maar nog niet precies weet hoe u hier invulling aan moet geven.

Als finance professional ben ik dan ook veelzijdig inzetbaar. Hetzij voor het opzetten en onderhouden van de financiële administratie, het verwerken van de facturen of het introduceren van werkwijzen die zowel efficiënt als besparend zijn. Ook het overdragen van specifieke kennis speelt daarbij een rol. Ik geloof er dan ook in dat de groei van uw onderneming onlosmakelijk verbonden is met persoonlijke groei.

Ervaren financieel controller

Als vakkundig financieel controller voorzie ik u graag van de handvatten die u nodig heeft om zelfstandig en op goede voet verder te kunnen. Graag ondersteun ik u met het opstellen van protocollen en adviseer ik u in de aanschaf van financiële software. Een efficiënt ingerichte en goed onderhouden financiële administratie draagt tevens bij aan de productiviteit en de motivatie van medewerkers.

Er is niets zo fijn dan aan de slag kunnen binnen een afdeling waarin de zaken duidelijk en op orde zijn. Door mijn prestatie en resultaatgerichte instelling bent u altijd verzekerd van een succesvol eindresultaat. Daarvoor verdiep ik mij graag in de bedrijfsstructuur van uw onderneming. In combinatie met mijn kennis en ervaring, worden er duurzame resultaten geboekt die positief bijdragen aan de financiële afdeling binnen uw bedrijf.

Financieel controller

Als financieel controller draag ik uiteraard ook zorg voor directie rapportages, het introduceren en invoeren van een nieuwe administratiesysteem en het voorbereiden van de fiscale aangifte. Op deze manier kan uw onderneming ook belastingtechnisch rekenen op goede resultaten. Naast financieel controller ben ik ook inzetbaar als projectcontroller. Daarbij houd ik mij niet alleen bezig met het bewaken van het budget, maar natuurlijk ook met het efficiënt verwerken van de planningen.

Menu