Projectcontroller

Ervaren projectcontroller voor uw onderneming

Als uw onderneming behoefte heeft aan een ervaren projectcontroller sta ik graag voor u klaar. Naast het bijhouden en opzetten van de financiële administratie, bewaak ik als controller ook het budget en de planning. Door mijn ruime kennis en ervaring neem ik daarbij uiteraard ook een adviserende rol aan. Het zorgvuldig bewaken van het budget en het beheren van de planning zijn immers belangrijke bouwstenen voor het creëren van groei en succes.

Als projectcontroller binnen Numb3rs Interim zet ik dan ook graag die stap extra. Een gezond bedrijf of een groeiende onderneming kan niet zonder een goede projectcontroller. Deze zorgt er niet alleen voor dat het budget voor projecten wordt bewaakt, maar uiteraard ook niet wordt overschreden. Daarnaast ben ik inzetbaar voor het opzetten en bijhouden van de financiële administratie.

Dit is belangrijk, want op deze manier krijgt de projectmanager het inzicht dat nodig is om een project in goede banen te kunnen leiden. Als projectcontroller houd ik mij ook bezig met het opzetten en bewaken van de planningen binnen uw onderneming. Op deze manier krijgen de projecten binnen uw bedrijf de aandacht die ze nodig hebben. Niet alleen bij de start van een project, maar natuurlijk ook gedurende de looptijd en tijdens de afronding.

Projectcontroller voor het MKB

Door mijn gedegen kennis als finance professional ben ik als projectcontroller veelzijdig inzetbaar. Mijn werkwijze kenmerkt zich door de ruime ervaring, kennis en het inzetten van mijn sterke persoonlijke kenmerken. Door deze prestatiegerichte eigenschappen is het eindresultaat dan ook altijd succesvol. Of dat nu gaat om risicomanagement, het bewaken van de budgetoverschrijding of het opstellen van efficiënte planningen.

Uiteraard neem ik tijdens mijn werkzaamheden als projectcontroller ook een adviserende houding aan. Ik zorg ervoor dat managers en andere personen die betrokkenen zijn bij het project over de juiste financiële gegevens en informatie kunnen beschikken. Naast projectcontroller ben ik ook veelzijdig inzetbaar als financieel controller. Ik sta dan ook graag voor u klaar om zowel de onderneming als de medewerkers van deze specifieke afdeling te ontzorgen en adviseren.

Projectcontroller

Op deze manier ontstaat er een stabiele basis die nodig is om zowel persoonlijke als beroepsmatige groei mogelijk te kunnen maken. Door mijn financiële achtergrond kan ik elk project voorzien van de begeleiding en ondersteuning die het nodig heeft om succesvol te kunnen zijn. Dat geldt niet alleen voor ondernemingen in het Midden en Kleinbedrijf, maar natuurlijk ook voor grote multinationals buiten de landsgrenzen.

Menu