Referenties

Van Oord
BAM Infra
BAM International
VolkerInfra
Winkels Techniek Groep
Reef Infra
Van Werven Holding B.V.
Aan de Stegge
EuroDev B.V.
VolkerRail

Van Oord

“We had the pleasure of working with Heleen. She has been able to step in and contribute when we were short staffed at closing the year, thus demonstrating flexibility and team work.

She showed a wide experience which turned out to be of great value for the company. Heleen is analytical and asks the right questions. We know her as a focused, direct and honest person.”

Albert-Jan Kroezen,
Staff Director Van Oord Finance & Control Department

BAM Infra

“Heleen heeft gedurende een aantal maanden iemand bij ons vervangen als projectcontroller. Ze heeft zich snel ingewerkt en is daarbij voortvarend van start gegaan. Door haar plezierige omgang weet Heleen snel haar weg binnen de organisatie te vinden en vice versa.”

Alexander de Groot,
Regiocontroller bij BAM Infra

BAM International

“Heleen heeft bij ons de materieeladministratie opgezet om het beheer van het materieel beter georganiseerd te krijgen. Zij heeft dit zeer conscientieus gedaan in een lastige omgeving met mensen die administratie niet als hun hoogste prioriteit zien. Wij kunnen Heleen ten zeerste aanbevelen voor dit soort klussen.”

Erik Beek,
Director F&A at BAM International bv

VolkerInfra

“Heleen heeft in korte tijd onze organisatie goed leren kennen. Zij functioneert zeer zelfstandig en heeft de F&A afdeling in haar interim periode goed aangestuurd. Heleen is gedreven en enthousiast en heeft haar opdracht bij VolkerInfra met succes voltooid.”

Mark Bakker,
Directeur VolkerInfra, VolkerWessels

Winkels Techniek Groep

“Wij hebben Heleen ingehuurd om tijdens ziekte de functie van hoofd administratie waar te nemen en de ontstane achterstanden op de financiële administratie weg te werken.

Heleen heeft hierbij met veel enthousiasme en daadkracht meegeholpen om het overzicht en de structuur op de afdeling terug te brengen en de werksfeer in het team te verbeteren.

Met haar uitgebreide kennis van Excel heeft ze de basis gelegd voor verbetering van de rapportage over en beheersing van de cash flow.”

Frank Schraders,
Winkels Techniek Groep

Reef Infra

“Heleen is een echte interim-financial; zij gaat gelijk volledig
zelfstandig aan de slag.Door haar positief kritische instelling
heeft ze een bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling
van de administratie binnen Reef.”

Jan-Harm Berkenbos RA,
Concern controller, Reef Infra.

Van Werven Holding B.V.

“Heleen van den Ham heeft het juiste profiel voor een interim job binnen Finance. Werkt zelfstandig, neemt initiatief, is vakvolwassen en coached haar afdeling op natuurlijke wijze. Haar opdracht bij Van Werven heeft ze met succes voltooid.”

Ton van der Giessen,
Algemeen Directeur, Van Werven Holding B.V.

“Heleen heb ik als Interim Hoofd Administratie in de 11 maanden dat zij bij ons haar opdracht heeft vervult als een zeer gedreven persoonlijkheid ervaren, met daarbij altijd een scherpe kritische kijk op de financiële zaken.”

Wilfred van Werven,
Directeur Afvalinzameling en -verwerking, Van Werven Groep

Aan de Stegge

“Heleen is een positief ingestelde vrouw, die bij Aan de Stegge een wezenlijke bijdrage heeft geleverd in het stroomlijnen van de salarisadministratie, voorbereiden van de jaarrekening 2008 en het opdelen van de begroting in afdelingsbudgetten.

Ik heb haar mogen leren kennen als een prettige collega die snel en adequaat zaken oppakt.

Zij heeft een goede basis gelegd voor haar verdere loopbaan als interimmanager.”

Jeroen Schothuis,
Financieel manager bij Aan de Stegge Bouw & Werktuigbouw

EuroDev B.V.

“Heleen worked with us over 5 years. In those years she successfully selected, developed and implemented by herself in a dynamic environment a professional administrative system followed by a management information system. This enabled EuroDev to control its rapid growth in an international environment.

Heleen was a loyal and reliable colleague with hart for the company.”

Mark de Vries,
President, EuroDev B.V.

VolkerRail

Heleen heeft ruim anderhalf jaar naar tevredenheid de functie van projectcontroller ingevuld op twee onderhoudscontracten. Toen ze begon was haar voorganger al vertrokken en heeft ze zich snel en zelfstandig ingewerkt. Ze heeft diverse onderdelen van de projectrapportage verbeterd en vereenvoudigd. Heleen is positief kritisch en neemt geen blad voor de mond. Ondanks dat ze tijdelijk onderdeel uitmaakt van het team probeert ze hier wel echt onderdeel van uit te maken door bijvoorbeeld ook aan te sluiten bij een borrel na afloop van het werk.

Teun Kleinsmann | Business Controller VolkerRail

Menu